Hailey Baldwin nautiskeli Havaijilla – seksikäs näky bikineissä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai ison mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan Guess Jeansin 35-vuotiskampanjassa.

Tällä hetkellä 20-vuotias Hailey Baldwin on Havaijilla viettämässä ystäviensä häitä. Hääjuhlan lisäksi kaunottarella oli hieman aikaa myös rentoutua ja nauttia lämpimästä säästä pienissä bikineissä, joista hänen tuli tietenkin ikuistaa myös peilin kautta seuraajilleen kuvia.

Hailey Baldwin ei häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Tällä kerralla naisella oli yllään seksikkäät kolmiomalliset bikinit, jotka yllään hän poseerasi peilin kautta Instagram-seuraajilleen.

Ayyyyyyyy let's really get it @keliamoniz @joetermini #J?K

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

best weekend EVER! Love you @keliamoniz happy birthday and happy wedding ??❤

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

alright back 2 real life ✌?

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on