Jessica Alba paljasti kauneusniksinsä: Öljyä meikkivoiteen sekaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba on näyttävä kaunotar, joka tunnetaan rennosta ja luonnonkauniista tyylistään. Nyt 35-vuotias Alba paljasti Glamour Magazine -lehdelle parhaat kauneusniksit, jotka hän on vuosien varrella oppinut.

Jessica Alba käyttää monien muiden tavoin välillä huulipunaa myös poskipunanaan, mutta naisella oli kuitenkin monia omaperäisempiäkin niksejä. Alba näytti, että huulirasvan ja pestyn ripsivärin harjan avulla omat huulet pystyy kuorimaan nopeasti pehmeiksi ja pulleiksi.

Jessica Alballa oli myös hyvä vinkki luonnoliisen kauniin ja hehkuvan ihon saamiseksi. Nainen neuvoi lisäämään meikkivoiteen sekaan tipan omaa kasvoöljyä, jolloin meikkivoiteesta tulee kuulaampi ja hehkuvampi, ja iho näyttää terveemmältä.