Khloe Kardashian suuttui faneilleen: ”Mitä v***ua te valitatte?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloé Kardashian rakastaa treenaamista ja haluaa toimia motivaationa myös faneilleen. Kaikki fanit eivät kuitenkaan tunnu arvostavan naisen antamia neuvoja, jotka ovat fanien mielestä liian vaikeita ja mahdottomia toteuttaa ilman omaa kunto-ohjaajaa.

32-vuotias Khloé Kardashian oli saanut faneiltaan negatiivista palautetta julkaistuaan Snapchatissa videoita hänen treenistään. Fanit olivat valittaneet, että hekin voisivat olla hyvässä kunnossa jos heillä olisi kuntosali tai oma kunto-ohjaaja niin kuin Kardashianillakin. Lopulta Kardashian sai valittamisesta tarpeekseen ja purki oman mielipiteensä Snapchat-videoiden kautta faneille.

Khloé Kardashianin mukaan hänen faninsa olisivat todella terveitä jos valittaminen polttaisi kaloreita. Kardashian kertoi, että hän julkaisee treeninsä ilmaiseksi faneille juuri siksi, että he eivät tarvitsisi omaa kunto-ohjaajaa. Naisen mukaan fanit voivat hyvin kopioida treenit omaan käyttöönsä ja soveltaa niitä kotoa löytyvillä painavilla tavaroilla.