Lady Gagan vartalo puhuttaa – nämäkö vatsamakkaroita?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadat miljoonat ihmiset seurasivat urheilumaailman vuoden suurinta tapahtumaa, kun Super Bowl pelattiin Yhdysvalloissa. Ottelun puoliajan show on perinteisesti vuoden tärkein viihdealan esiintyminen, ja tänä vuonna sen tähdeksi oli kiinnitetty Lady Gaga. Lady Gagan esitystä ihasteltiin, mutta hänen esiintymisensä sijaan naisen vatsa nousi suureksi puheenaiheeksi.

Naisen eeppinen 12-minuuttinen esitys oli täynnä naisen suuria hittejä ja uskomatonta ammattitaitoa, mutta yllättävän moni oli esityksen sijaan kiinnittänyt huomionsa naisen vatsaan. Lady Gagan yllä nähtiin pikkuruinen asu, joka paljasti hänen vatsansa. Sosiaalisessa mediassa tähden vatsaa on kritisoitu liian isoksi.

Lady Gaga on valmistautunut esitykseen pitämällä fyysisestä kunnostaan hyvää huolta. Osa alkoi Daily Mail -lehden mukaan kritisoimaan sosiaalisessa mediassa Gagan vatsaa ja siinä heidän mielestään näkyviä vatsamakkaroita. Onneksi naisen fanit alkoivat kuitenkin nopeasti puolustamaan tähteä.

Splash
Splash
Splash