Lauri Tähkälle kahmi ehdokkuuksia Iskelmä Gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla järjestettävän Iskelmä Gaalan palkintoehdokkaat ovat selvillä. Eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä keräsi Lauri Tähkä, jolle kertyi peräti viisi ehdokkuutta. Hän on ehdolla Vuoden miesartisti, Vuoden albumi ja Vuoden viihdyttäjä -kategorioissa. Vuoden iskelmä -palkintoa Tähkä tavoittelee sekä Morsian -kappaleella että Elastisen kanssa yhteistyössä syntyneellä Lempolla.

Seuraavaksi eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä keräsi Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Yhtye on ehdolla neljässä kategoriassa: Vuoden yhtye, Vuoden albumi, Vuoden viihdyttäjä ja Vuoden iskelmä. Suvi Teräsniskalle ehdokkuuksia kertyi kolme. Hän tavoittelee Vuoden naisartisti, Vuoden albumi ja Vuoden iskelmä -palkintoja.

Palkinnot perustuvat Iskelmän verkkosivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen, johon osallistui 28.000 ihmistä. Yleisö äänesti suosikkejaan seitsemässä eri kategoriassa: Vuoden iskelmä, mies- ja naisartisti, albumi, yhtye, tulokas ja viihdyttäjä.

Voittajat selviävät Tampere-talossa perjantaina 17.2.2017 järjestettävässä Iskelmä Gaalassa, jossa esiintyvät Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Erin, Lauri Tähkä, Jonne Aaron, Paula Koivuniemi, Antti Ketonen, Aki Samuli, Arttu Wiskari, Jorma Kääriäinen, Laura Voutilainen, Janna, Ellinoora ja Antti Railio.