Naisen silmien väliä kutitti – pään sisältä löytyi elävä torakka!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pieniä hyönteisiä kulkeutuu ihmisten nieluun ja hengitykseen ihmisten nukkuessa. Kerroimme juuri miten kiinalaisen naisen korvasta oli vedetty elävä torakka. Nyt toinen nainen oli havahtunut kutittelevaan tunteeseen päässään.

Intialainen 42-vuotias nainen oli mennyt lääkäriin ja valittanut kivuliasta ja kutittelevaa tunnetta kallossaan. Lääkärit olivat tutkineet naisen ja huomanneet, että kallon välissä lähellä aivoja oli torakka, joka oli vielä elossa. Lääkärit olivat Complex-sivuston mukaan poistaneet torakan, joka oli ilmeisesti ryöminyt naisen pään sisälle sieraimien kautta.

Torakka oli ollut vielä 45 minuuttia kestäneen irrottamisoperaation jälkeen elossa, mikä oli lääkäreiden mukaan ollut hyvä asia. Mikäli nainen ei olisi toiminut ajoissa, torakka olisi voinut kuolla pään sisälle, mädäntyä ja aiheuttaa vakavan tulehduksen aivojen lähellä.