Nickelbackilta uutta musiikkia ja pitkä kiertue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moninkertaista platinaa myynyt Nickelback on parhaillaan studiossa viimeistelemässä 9. kesäkuuta ilmestyvää yhdeksättä Feed The Machine -studioalbumia. Levyn ensimmäinen nimikkosingle on juuri julkaistu, ja yhtye on ilmoittanut lähtevänsä 44 konserttia sisältävälle kiertueelle.

Pohjois-Amerikaan sijoittuva Feed The Machine -kiertue alkaa 23. kesäkuuta Indianan Noblesvillesta ja pitää sisälllään 44 konserttia ympäri Pohjois-Amerikkaa pysähtyen esimerkiksi Detroitiin, Los Angelesiin, Chicagoon, Torontoon ja Vancouveriin.

Nickelbackin suosiosta kertoo 50 miljoonaa myytyä albumia ja se, että yhtye on mailman 11 eniten myynein yhtye ja toiseksi eniten myynein ei-yhdysvaltalainen yhtye Yhdysvalloissa The Beatlesin jälkeen. Tämän lisäksi Billboard antoi Nickelbackille Top Rock Group of the Decade -tittelin. Yhtyeen muodostavat Chad Kroeger (laulu, kitara), Ryan Peake (kitarat, taustalaulua), Mike Kroeger (basso) ja Danie Adair (rummun, taustalaulu).