Hyytävä kauneusniksi: Kasvot jääveteen puoleksi minuutiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useat kauneusalan trendejä seuraavat ovat voineet jo kokeilla niksiä, jossa meikkipohja kiinnitetään irtopuuterin sijaan vauvantalkilla kasvoihin. Nyt neljä naista kokeili korealaista kauneusniksiä, jossa talkin laittamisen jälkeen kasvot upotetaan jääveden sekaan.

Korealainen jamsu-niminen meikkaustekniikka tarkoittaa suomeksi sukeltamista ja upottamista. Niksissä naisen tulee pohjustaa kasvot tavalliseen tapaan, minkä jälkeen kasvoille levitetään meikkivoidetta. Meikkivoiteen jälkeen kasvoille laitetaan paksu kerros vauvantalkkia.

Talkin laittamisen jälkeen kasvot tulee upottaa jääveteen, jossa niitä tulee pitää upotettuna puolen minuutin ajan. Kokeilu tuntui naisten mielestä arvatenkin melko tuskalliselta, mutta toimivalta. Meikki pysyi kokeilun jälkeen kasvoilla pidempään mattapintaisena, minkä lisäksi iho näytti kuulaammalta ja sileämmältä. Toimenpide oli siitä huolimatta niin kivulias, että naiset eivät ottaisi sitä osaksi päivittäistä meikkirutiinia.