KS: Kouvolan risujemmaaja oikeuteen – kuten myös kuvaaja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kesäkuussa miten lenkkeilijä huomasi sattumalta Kouvolassa erään miehen tyhjentäneen autolastillisen puutarhajätettä luontoon. Hän ryhtyi videolla tivaamaan miksi mies on näin tehnyt. Tuloksena oli ”risujemmaajan” raivokohtaus, josta tuli nopeasti valtava nettihitti.

Seuraavaksi asia etenee oikeussaliin. Kouvolan Sanomat nimittäin uutisoi eilen, että Risujemmaaja-lempinimen sosiaalisessa mediassa saanut mies joutuu oikeuteen vastaamaan syytteeseen kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta, koska hän uhkasi videolla ampua kuvaajan.

Myös videon kuvannut mies sai syytteen, sillä syyttäjä epäilee hänen syyllistyneen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen. Lehden mukaan asiaa käsitellään oikeudessa huhtikuun lopussa.