Miehet puettiin ”naisten rinnat” päivän ajaksi – näin koville se otti!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isorintaisten naisten ryhti, hartiat ja selkälihakset voivat välillä olla koetuksella. Nyt neljä miestä pääsivät kokeilemaan yhden päivän ajaksi millaista rintojen kanssa eläminen oikein on ja miltä rintojen paino vartalon edessä tuntuu.

Miehet saivat henkseleihin kiinnitetyt kiekot, jotka olivat painoltaan yhteensä 2,8 kiloa. Paino ei aluksi tuntunut miesten mielestä juuri miltään, mutta heidän mielensä alkoi kuitenkin muuttumaan päivän edetessä. Aluksi miehet yrittivät pärjätä painojen kanssa ilman liivejä, mutta lopulta kaksi heistä kuitenkin puki rintaliivit ylleen, että painot eivät heiluisi vallattomasti puolelta toiselle.

Miehet saivat huomata, että juokseminen ei tavallisista rintaliiveistä huolimatta onnistunut rintojen pomppiessa vallattomasti ylös ja alas. Kuntosalilla miehet ymmärsivät viimeistään sen miten tärkeää tukevien urheiluliivien käyttäminen on kuntoilun aikana.