Ryhmäseksi ei kiinnostanut poikaystävää – tyttöystävä puukotti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Arizonalainen nainen on puukottanut poikaystäväänsä saksilla seksiin liittyvien erimielisyyksien vuoksi. 42-vuotias arizonalainen Teresa Gillard oli tutustunut koirapuistossa naiseen, joka kiinnosti Gillardia seksuaalisessa mielessä. Poikaystävä ei ollut ideasta innoissaan.

Arizonalainen koiranulkoiluttaja olisi halunnut toteuttaa poikaystävänsä pitkäaikaisen haaveen päästä kokeilemaan kolmen kimppaa. Kun Gillard iski mielenkiintoisen naisen ja kertoi siitä miehelleen, ei poikaystävä naisen yllätykseksi innostunutkaan asiasta. Tilanne äityi sanaharkasta fyysiseen väkivaltaan.

The Smoking Gunin julkaiseman poliisiraportin mukaan Gillard oli puukottanut saksilla miestään useita kertoja käsivarteen ja vatsaan. Vammat olivat kuitenkin suhteellisen pieniä. Nainen on toimittu Mohave Countyn vankilaan.