Nicki Minaj huijasi faneja – pilaili olevansa raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce julkaisi Instagram-tilillään neljä päivää sitten kuvan, jossa hän ilmoitti odottavansa kaksosia. Kuva sai nopeasti lähes 10 miljoonaa tykkäystä ja yli 450.000 kommenttia. Myös räppäri Nicki Minaj huomioi uutisen ja julkaisi kuvan Beyoncen tyttärestä Blue Ivysta, josta on tulossa räppärin mukaan mahtava isosisko.

Pian tämän jälkeen Nicki Minaj julkaisi myös hänestä itsestään kuvan, jossa hän on raskaana. Kuvassa nainen poseeraa pyöristyneen vatsan kanssa seksikäs musta pitsialushame yllään. Kuva oli kuitenkin ilmeisesti julkaistu vain fanien juksaamiseksi.

Pilailun merkeissä julkaistu kuva sai monet hämmennyksiin. Moni luuli räppärin todella olevan raskaana, ja kuva saikin nopeasti yli 23.000 kommenttia. Onnittelemisen sijaan suurin osa kommentoijista halusi kuitenkin vain tietää kuka vauvan isä on tai epäili kuvan olevan photoshopattu.

#ATBIMS. ? y'all so childish Omgskibbidybopbopghjhddfnjj – I was gonna wait to share the news but…

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on