Aura Fest julkisti tähtikaartiaan – mukana LMFAO-tähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa 11. – 12. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Aura Fest on kiinnittänyt pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen electropop-artisti Redfoon, joka tunnetaan myös huippusuositun LMFAO-yhtyeen tähtenä.

Aura Festin esiintynmislavalla tullaan näkemään lisäksi muun muassa suosittu romanialainen pop-tähti Inna. Kotimaisista tähdistä esiintyvät esimerkiksi JVG, Robin, Mikael Gabriel, Evelina, Teflon Brothers, Petri Nygård, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin, Arttu Lindeman ja Nikke Ankara.

Festivaaleilla nähdään myös harvakseltaan keikkaileva Lihamyrsky-kollektiivi johon lukeutuvat esimerkiksi Musta Barbaari, Karri Koira, Ruudolf ja Prinssi Jusuf. Aura Fest oheistapahtumineen tavoittelee kesän 2018 festivaaleille yhteensä jopa 13.000 kävijää.