Näyttelijäkaunotar tuli kaapista – äidin reaktio yllätti eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias Ruby Rose tuli tunnetuksi Stella Carlin -roolistaan suositussa Netflix-sarjassa Orange Is The New Black. Sarjan jälkeen hänen uransa on lähtenyt kunnolla nousuun ja hän on näytellyt myös elokuvissa.

Nyt Rose paljasti Sunday TODAY -haastattelussa miten hän aikoinaan kertoi äidilleen olevansa homoseksuaali.

Ruby Rose oli kertonut äidilleen 12-vuotiaana, että hän on lesbo. Nainen ei välttämättä silloin vielä itsekään tiennyt mitä se tarkoitti, mutta hän tiesi, että hänen tuleva poikaystävänsä tuleekin olemaan tyttö. Tähän äiti oli vain vastannut tyynenä: ”Kyllä minä sen tiedän”.

Äidin vastaus oli yllättänyt Rosen täysin. Tähän äiti oli vielä jatkanut ja kertonut tienneensä tytön suuntautumisesta jo siitä lähtien kun hän on ollut kuusivuotias. Ruby Rosen mielestä hän ei itsekään vielä tiennyt asiaa silloin, mutta äiti vakuutti huomanneensa sen tyttärestään jo varhain.