Tulevaa poliisikoiraa koulutettiin – suloinen pentu suoriutui täydellisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tulevia poliisikoiria aletaan kouluttamaan jo silloin kun ne ovat vasta pieniä pentuja. Pennuista nähdään monesti jo melko varhain miten hyvin ne ottavat koulutuksen vastaan ja millainen hajuaisti ja keskittymiskyky niillä on. Nyt videolla nähdään miten pieni pentu suoriutuu yhdestä tehtävästään.

Michiganissa kuvatulla videolla nähdään kahdeksanviikkoinen Maverick-niminen pentu, joka on kouluttajien mukaan poikkeuksellisen taitava yksilö. Pentua on alettu kouluttamaan siitä lähtien kun se on ollut vasta kuusi viikkoa vanha. Pentu oppi hyvin nopeasti tunnistamaan viisi eri tuoksua.

Videolla Maverickille tehdään testi, jossa on kolme eri putkea. Yhden sisällä on ruokaa, toisen heroiinia ja kolmannen sisällä ei ole mitään. Kouluttajat opettavat koiralle, että se saa palkinnon haistaessaan heroiinin tuoksun. Pieni pentu onnistuu vastustamaan ruoan tuoksua ja laittaa kuononsa joka kerta heroiinia sisältävään putkeen saadakseen herkun.