Mallitulokas bikineissä kuin naapurintyttö – voivatko miehet vastustaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee harvakseltaan uusia niin tasokkaita kaunottaria, että heissä voisi olla aineksia supermalleiksi saakka. Nyt eräs tällaisista kaunottarista on Lauren Ashley, joka tekee parhaillaan kovasti tuloaan paparazzikuviin yhdessä ystävänsä Selena Weberin kanssa.

Nyt Lauren Ashley kuvattiin nauttimassa Selenan kanssa aurinkoisesta vapaapäivästä Miami Beachilla, jossa molemmat olivat luonnollisesti bikineissä. Laurenin naapurintyttömäinen olemus näyttää uppoavan miehiin.

Lauren Ashley on yhdysvaltalainen mallikaunotar, joka on nykyisin NEXT Models Miami -toimiston listoilla. Vielä toistaiseksi hän on useimmille tuntematon tuttavuus, mutta Laurenista povataan yhtä tulevaisuuden supermalleista.

Splash
Splash
Splash
Splash