Muistatko ihmis-Barbien? Tältä hän näyttää nykyisin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mattelin muovinukke Barbieta muistuttava ukrainalainen Valeria Lukyonova on pitänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista. Sittemmin hänen vanavedessään on ilmestynyt joukko muitakin nukkemaisia naisia ja miehiä. Lukyonova on siirtynyt tosimielellä musiikkibisnekseen.

Ukrainalainen Valeria Lukyonova on tullut suurelle yleisölle tutuksi muovisen Barbie-nuken elävänä kaksoisolentona. Nainen aikoo julkaista pian ukrainalaisen DJ Senderin kanssa yhteistyössä tuotetun albumin. Nainen aikoo laulaa levyllä muinaisilla ja unohdetuilla kielillä 80-luvun synteettisen popin tahdissa, Viral Thread -sivusto uutisoi.

Kuten arvata saattaa, on erikoisen näköinen neitokainen kerännyt runsaasti vihamielistä palautetta vuosien varrella. Kerroimme taannoin, kuinka hänet yritettiin kuristaa omalla kotiovellaan. Valeria Lukyonova vetäytyi nopeasti julkisuudesta tapauksen jälkeen.

Publié par Valeria Lukyanova sur vendredi 27 janvier 2017

Publié par Valeria Lukyanova sur mardi 24 janvier 2017

Publié par Valeria Lukyanova sur vendredi 16 décembre 2016

Publié par Valeria Lukyanova sur lundi 5 décembre 2016

Publié par Valeria Lukyanova sur mardi 22 novembre 2016

Publié par Valeria Lukyanova sur vendredi 18 novembre 2016

Publié par Valeria Lukyanova sur mardi 27 septembre 2016

Publié par Valeria Lukyanova sur lundi 22 août 2016