Reese Witherspoonin 17-vuotias tytär kuin ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Reese Witherspoon on tullut tunnetuksi muun muassa Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvista. Nyt 40-vuotias näyttelijätär oli uuden Big Little Lies -televisiosarjan ensinäytöksessä 17-vuotiaan tyttärensä kanssa.

Reese Witherspoon on aina punaisella matolla kaunis näky, mutta tällä kerralla monien huomio kiinnittyi kuitenkin naisen 17-vuotiaaseen Ava-tyttäreen. Ava on pienestä tytöstä lähtien ollut äitinsä näköinen, mutta nyt samaan mittaan kasvettuaan yhdennäköisyys on todella uskomaton.

Reese ja Ava poseerasivat kameroille Los Angelesissa TLC Chinese Theatren edessä. Kummallakin kaunottarella oli metallinhohtoinen pitkähihainen mekko, jonka helma ylettyi polvien yläpuolelle. Kumpikin oli valinnut jalkaansa myös teräväkärkiset avokkaat, minkä lisäksi tyyli oli viimeistelty huolettomalla kampauksella.

Splash
Splash