Ruotsalainen näytti jamaikalaisille – näin twerkataan raskaana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen Johanna Enough on noussut maailmanmaineeseen tanssivideonsa ansiosta. Syynä lienee se, että nainen on videon kuvaamisen aikaan seitsemännellä kuulla raskaana ja twerkkaa paremmin kuin moni muu tanssilattialle astunut.

Netissä kiertää parhaillaan video, jolla näytetään raskaana olevan naisen suorittamaa taidokasta twerkkausliikettä. Tanssiryhmäänsä luotsaava nainen on saanut runsaasti vihapostia videon julkaisemisen jälkeen, eikä vähiten siksi, että hän pyörittää takamustaan pelkissä bikineissä.

Jokaisen on kuitenkin myönnettävä käsi sydämellä, että olipa Johanna raskaana tai ei, näyttää nainen erinomaista mallia tanssitaidoistaan jamaikalaisessa Margaritaville Ocho Rios -ravintolassa.