Selena Gomezin asu nosti rinnat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Selena Gomez on viihtynyt viime aikoina suuressa nosteessa olevan artistin The Weekndin kanssa. Kerroimme eilen miten Gomez on tehnyt pienen tauon jälkeen jälleen uutta musiikkia, josta julkaistu pieni maistiainen sai monet fanit hämilleen.

Eilen illalla Selena kuvattiin poikkeuksellisen näyttävässä asussa New Yorkissa, jossa hän ihastutti katsojia ja kuvaajia mustavalkoisessa asussaan. Se korosti upeasti hänen naisellisia muotojaan, eikä varmasti jättänyt yhtään miestä kylmäksi.

Selena Gomez julkaisi äskettäin lyhyen videoleikkeen, jossa hän kuuntelee tulevaa uutta kappalettaan. Videolla kuullaan osa kappaleen sanoista, jotka kuulostavat kertovan jälleen Gomezin ensimmäisestä rakkaudesta Justin Bieberistä. Näyttäisi siltä, että nainen ei ole vieläkään päässyt kunnolla Bieberistä yli. Videolla kuullaan naisen laulavan: ”I had a dream. We were back at 17. Summer nights and liberties. Never growing up”.

Splash
Splash
Splash
Splash