Super Bowlin seuraus: Lady Gagan levymyynti kasvoi räjähti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga esiintyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä suomen aikaa pelatun Super Bowlin väliajalla. Esiintyminen oli odotetusti suuri spektaakkeli, johon oli laitettu runsain määrin rahaa palamaan.

Lady Gagan väliaikashow selkeästi vetosi katsojiin. Tähden digitaalinen levymyynti kasvoi nimittäin Super Bowl -päivänä jopa 1000 prosentilla. ABC News -uutissivuston mukaan Gaga myi noin 150.000 levyä ja kappaletta digitaalisesti.

Laulajan kerrotaan myyneen enemmän levyjä Super Bowl -sunnuntaina kuin koko edeltäneen viikon aikana. Pian esiintymisensä jälkeen Lady Gaga julkaisi Twitterissä videon, jossa hän ilmoitti aloittavansa tämän vuoden aikana Joanne-maailmankiertueen.

Gagan esiintymisen aikana kuultiin muun muassa tähden omien hittien lisäksi versiot God Bless America -laulusta ja Woody Guthrien This Land is Your Land -kappaleesta. New England Partiotsin ja Atlanta Falconsin välistä ottelua katseli Yhdysvalloissa noin 111.3 miljoonaa silmäparia.