Nicki Minaj jakoi koulukiusatun videon – ihana viesti mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicki Minaj on räppäri, joka tunnetaan vahvoista mielipiteistään ja niiden ilmaisemisesta hyvin suorasanaisesti. Välillä Minajin kantaa ottava tyyli on kuitenkin hyvä asia, koska nyt hän on jakanut julkisesti sosiaalisessa mediassa vahvan ja kannustavan viestin tutulle pojalle, joka on tunnustanut, että häntä koulukiusataan.

34-vuotias Nicki Minaj näki videon, jossa Quinn-niminen poika kertoi kuinka häntä koulukiusataan. Pojan vieressä istuu hänen äitinsä, joka on ammatiltaan opettaja ja opettanut myös aikoinaan Nicki Minajia koulussa. Minaj jakoi Instagram-kanavallaan pojan videon ihanan viestin kera.

Nicki Minaj kehui poikaa ja kertoi, että tiesi heti hänen ensitapaamisestaan lähtien, että Quinnista on tulossa vielä jotain suurta. Minaj sanoi Quinnin olevan älykkäämpi kuin Albert Einstein, söpömpi kuin Tom Cruise ja parempi näyttelijä kuin Meryl Streep. Hän kehottaa poikaa pysymään positiivisena, sillä Minaj uskoo, että hän tulee vielä jonain päivänä ostamaan lipun elokuvanäytökseen, jossa Quinn esittää pääosaa.

https://www.instagram.com/p/BQQRm6GjtPC/