Tätä mainosta ei Suomessa nähdä! Bikinikaunotar hampurilaismainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta muutama vuosi sitten tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt urallaan monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut runsaasti viihdelehtien sivuilla. Viime aikoina tuloaan parrasvaloihin on tehnyt hänen pikkusiskonsa Rachel McCord.

Nyt Rachel on kiinnitetty monien muiden mallikaunotarten tavoin Carl’s Jr. -hampurilaismerkin mainoksessa. Yhtiön mainosten teema pyörii perinteisesti naisten seksuaalisuuden ympärillä, joten Suomen katukuvassa näitä mainoksia ei tulla näkemään.

Rachel McCord on viime aikoina nokittanut isosiskonsa ainakin mediahuomion määrässä. Aika näyttää tuleeko Rachel McCordista isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, mutta viime aikojen paparazzikuvien perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet.

Splash
Splash
Splash