Näinkin seksikkäästi voi treenata – mallikaunotar bikineissä punttitreeneissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet.

Nyt Sampaio on ikuistettu Los Angelesin liepeillä Venice Beachilla, jossa hän keikisteli Tommy Hilfigerin mainoskuvauksissa bikineissä muun muassa Hailey Baldwinin ja Gigi Hadidin kanssa.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash