Seksilelu ”Musta voimasauva” vedettiin myynnistä – liikakäyttö voi johtaa sähköiskuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Seksivälineitä myyvä liike on vetänyt markkinoilta vibraattorin, jolla saattaa olla sähköisempi vaikutus kuin käyttäjä ehkä toivoisikaan. Laitteen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen käytön on nimittäin huomattu johtaneen potentiaalisesti hengenvaarallisiin laitevikoihin.

Ann Summers -seksikauppojen poisvetämä vibraattori on nimeltään Black Power Wand, eli Musta voimasauva. Laitteen pitkäaikainen yhtäjaksoinen käyttö saattaa aiheuttaa vikoja sen sähköjohtoon. Tämä puolestaan johtaa riskiin saada sähköiskun laitteen käytön aikana.

Daily Mail -lehden mukaan markkinoilta vetäminen on varotoimenpide, eikä vibraattorin käytön tiedetä toistaiseksi johtaneen onnettomuuksiin. Black Power Wandin ostaneita pyydetään toimittamaan tuotteensa takaisin liikkeeseen tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.