Courtney Stoddenin mauton asu korosti poseerausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Viime päivinä Courtney on edustanut Hollywoodin seurapiireissä ilman miestään.

EIlen Courtney Stodden kuvattiin Grammy-gaalan etkoilla Avalon Hollywoodissa, jonka punaiselle matolle hän saapui mauttomuutta lähentelevässä asussa. Toppi nimittäin nosti hänen suuret rintansa kuin tarjottimelle, eikä näky ollut ainakaan kovin mairitteleva.

Keskenmenon viime kesänä saanut Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai kesällä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson kertoivat olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa.

Splash
Splash
Splash