Ihmisiä terrorisoinut sika jäi kiinni – nimettiin Piggie Smallsiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonin viranomaiset ovat onnistuneet saamaan kiinni jo viime syksystä asti jahtaamansa sian. Forest Groven poliisilaitoksen mukaan eläin ehti häiriköidä paikallisia asukkaita kuukausien ajan.

Irrallaan olevasta siasta tehtiin Oregon Live -lehden mukaan lukuisia hälytyksiä marraskuusta alkaen. Poliisien yrityksistä huolimatta he eivät onnistuneet aikaisemmin nappaamaan pahamaineiseksi kutsuttua eläintä. Viranomaisten raporteista ei käy ilmi, millä tavoin sika ahdisteli paikallisia.

Forest Groven sika sai poliiseilta lempinimen Piggie Smalls. Nimi viittaa edesmenneeseen räppäriin, The Notorious B.I.G.:n, joka tunnettiin myös nimellä Biggie Smalls.

 

The Forest Grove Police Department is pleased to announce the apprehension of a potbelly pig, known to police as “Piggy…

Publié par Forest Grove Police sur vendredi 3 février 2017