Jack Nicholson palaa valkokankaalle – ensimmäinen rooli seitsemään vuoteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijälegenda Jack Nicholson on pitänyt niin kauan taukoa näyttelemisestä, että jopa miehen lähipiiri luuli hänen vetäytyneen lopullisesti eläkkeelle. Nyt tähden on kuitenkin yllättäen paljastettu palaavan valkokankaalle.

Jack Nicholson tullaan näkemään saksalais-itävaltalaisen Isäni Toni Erdmann -elokuvan uusintaversion pääosassa. Alkuperäinen elokuva kertoo käytännön piloja rakastavasta miehestä, joka yrittää parantaa välejään tyttärensä kanssa esiintyen hänen pomon elämäntapavalmentajana.

Amerikkalaisversion naispääosassa nähdään Kristen Wiig. Variety-lehden mukaan Nicholson oli alkuperäisen Isäni Toni Erdmannin suuri fani. Elokuva voitti useita palkintoja, ja se on parhaillaan ehdolla parhaan vieraskielisen Oscarin voittajaksi.