Mies haastoi lääkärin oikeuteen – väittää peniksen lyhentyneen leikkauksessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kroatialainen mies on noustanut kanteen lääkäreitä vastaan, joiden hän väittää leikanneen irti merkittävän osan hänen peniksestään. Mies uskoo leikkauksen epäonnistuneen ja aikoo todistaa tämän oikeudessa.

57-vuotiaalla Željku Nosićull todettiin kaksi vuotta sitten peyronien tauti. Kyseessä on kivulias vaiva, jossa penikseen muodostuu erektiota ja yhdyntää haittaava plakki. Mies meni leikkaukseen jonka tarkoituksena oli korjata ongelma.

Nosićullin toivuttua leikkauksesta häntä odotti uusi ikävä yllätys. Hän väittää peniksensä olleen nimittäin 6-7 senttiä aikaisempaa lyhyempi. Miehen mukaan lääkärit eivät olleet kertoneet hänelle operaation mahdollisista riskeistä etukäteen.

– Leikkauksen oli tarkoitus auttaa, mutta menetinkin sen seurauksena puolet peniksestäni, mies kertoo The Sun -lehden mukaan.