Kohupoppari Nandielle järkyttävää palautetta: ”Saako tän monsterin raiskata?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Nandie julkaisi äskettäin ensimmäisen singlensä Snäppää mua, jonka musiikkivideossa esiteltiin karvaisia takamuksia, kesäkurpitsan imemistä ja hikistä painia. Transsukupuolisen artistin kappale ja video saivat aikaan runsaasti keskustelua. Osa kommenteista meni aivan liian pitkälle.

Nyt Nandie on taustavoimineen kerännyt kaikkein ala-arvoisinta saamaansa palautetta Vihapuhe-nimiselle videolle, jossa artisti myös kommentoi palautteita ja suoranaisia uhkauksia. Viime vuosina tällaiset viestit ovat yleistyneet, ja jotkut voivat ottaa sellaisen tosissaan. Ei kuitenkaan Nandie.

– Nandie kestää vihapuheen. Kaikki eivät kestä, videolla todetaan.

Nandie kertoi aiemmin saaneensa inspiraatioita kyllästymisestä suomalaiseen musiikkibisnekseen. Kohun saattelemana kuuluisuuteen astunut artisti tietää, että nykymaailma tarvitsee itsensä likoon heittämistä. Tavallinen on tylsää. Nandie mainitsee esikuvikseen ja vaikuttajikseen muun muassa Madonnan, Michael Jacksonin, Modern Talkingin ja Lindsay Lohanin.