Pikaruokalan vartija sekosi – hakkasi humalaisia asiakkaita kyltillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään raivokohtauksen Newcastlessa sijaitsevassa Subway-ravintolassa saanut vartija. Video on kuvattu viime viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Vartija hakkasi asiakkaita märän lattian varoituskyltillä.

Mirror-lehti uutisoi vartijan pimahtaneen, kun pikaruokaravintolaan oli saapunut humalainen miesjoukko. Vartijat eivät kuitenkaan päästänyt kovaäänistä seuruetta sisälle. Siitä alkoi mellakka. Katso video tästä.

Silminnäkijöiden mukaan tappelu äityi pian fyysiseksi ja yksi vartijoista nappasi lattialla olleen varoituskyltin kouraansa. Riehaantuneesta vartijasta on julkaistu video esimerkiksi Caters News Agencyn Facebook-sivuilla. Northumbrian poliisi on vahvistanut Mirrorille tiedon, jonka mukaan ravintolasta oli myöhemmin pidätetty yksi 20-vuotias mies.

Subway Security Attacks Drunk Revellers With Sign

A Subway security guard was caught on camera appearing to go 'crazy' using a WET FLOOR SIGN as a weapon to batter a gang of drunk revellers over the head after they forced their way into the fast food outlet.

Publié par Caters News Agency sur mercredi 8 février 2017