Pinkki, pinkimpi, Kitten Kay Sera – maailman vaaleanpunaisin nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin West Hollywoodissa asuu nainen, jota voisi kutsua suomalaisittain täti-pinkiksi. Kitten Kay Sera on tunnettu kasvo paikallisten keskuudessa lähinnä siksi, että naisen elämä on pelkkää pinkkiä. Olipa kyse asunnosta, vaatteista tai käyttötavaroista, ovat kaikki väritykseltään vaaleanpunaisia.

Purkkapalloja, muffinsseja, ruusuja ja rusetteja. Teksasissa syntyneen Kitten Kay Seran elämäntyönä on ollut vaaleanpunaisen värin ottaminen tavaramerkikseen. Tyttömäisen sävyn nainen on tullut tunnetuksi myös näyttelijänä, laulajana ja kirjailijana, mutta pääasiallisin maine on syntynyt hänen erikoisesta tyylistään.

Nainen myöntää LA Weeklylle olleensa aina mieltynyt pinkin eri sävyihin. Hän aloitti elämänsä vaaleanpunaiseksi muuttamisen jo 80-luvulla. Värin fanittaminen lähti kuitenkin niin sanotusti käsistä siinä vaiheessa, kun hän muutti Los Angelesiin vuonna 1999. Nyt hänet tunnetaan Hollywoodin vaaleanpunaisena naisena.

Kitten Kay Sera värjää jopa koiransa punajuurimehulla vaaleanpunaiseksi. Pinkki väri on naisen suurin työllistäjä, sillä hänelle tarjotaan erikoisen ulkonäkönsä ja mieltymyksensä takia rooleja muun muassa mainoksissa. Lisäksi hän vuokraa asuntoaan valokuvaussessioita varten.

???You only have until WEDNESDAY L.A. to pick up your copy of @laweekly ! They are going FAST! I only found 3 copies for myself my mom and sisters ! Ugh ! Counting on @enochmiller to give me a few of his ! Lol ?????PHOTO BY @jordanringphotography ?MAKEUP BY @renatarenskymakeup ?HAIR BY @genaican @genai_beloved ??‍♀️WARDROBE STYLIST & SET DESIGN BY @kittenkaysera ??SPECIAL THANK YOU TO @mecollectiv and @joelaponis for the BEHIND THE SCENES VIDEO ???? #THEPINKLADYOFHOLLYWOOD #PINKLADY #PINKLADYOFHOLLYWOOD #PINKLADYHOLLYWOOD #THEPINKLADY #TVSTAR #KITTENKAYSERA #COMMERCIALACTOR #RECORDINGARTIST #THEQUEENOFPINK #PINKQUEEN #QUEENOFPINK #LAVIENROSE #MADONNA #MISSKISSES #KATYPERRY #PINKESTPERSONINTHEWORLD #GUINESSWORLDRECORD #PEPTOBISMOL #DARETOBEDARING #THECROWN #PINKDOG #PINKONPINK #WILLIAMMORRISAGENCY #NEWYORKPOST #PINKHAIR #ONLYPINK #CREATIVEARTISTAGENCY #MISSKISSESTHEPUPWHOTURNEDPINK #LAWEEKLY

A photo posted by KittenKay Sera (@kittenkaysera) on