Pojalla karmiva taito – saa silmät ulos silmäkuopista!

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat oman fysiikkansa puolesta tehdä välillä hyvin erikoisiakin temppuja. Osa ihmisistä ylettää kielellään nenänsä päähän tai kyynerpäähän, ja erään miehen on nähty kääntävän koko jalkansa ulkokautta ympäri. Nyt videolla nähdään poika, joka osaa pullauttaa silmänsä ulos.

Videolla poika näyttää miten hän osaa pullauttaa silmänsä ulos silmäkuopista todella pelottavan näköisesti. Poika painaa silmiään ja kääntää luomet, jolloin silmät työntyvät silmäkuopista ulos ja näyttävät todella häiritseviltä. Poikaa temppu ei kuitenkaan näytä pelottavan vaan hän suorittaa sen täysin tyynesti.

Poika oli eräänä päivänä huomannut saavansa silmät slmäkuopista ulos kun hän oli vahingossa toista silmää painaessaan pullauttanut sen eteenpäin. Tämän jälkeen poika oli kokeillut samaa toisellakin silmällä ja huomannut, että hän osaa pullauttaa silmämunat ulos kuopistaan.