Tämän hajuvetesi päätuoksu kertoo sinusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eri ihmisiä miellyttää erilaiset tuoksut. Hajuvedet voivat kertoa melko paljonkin henkilön luonteesta, minkä lisäksi moni voi alitajuisesti päätellä toisesta henkilöstä asioita myös sen perusteella miten vahvoja tuoksuja tai paljon hajusteita hän käyttää. Nyt Cosmopolitan-sivusto kertoi mitä hajuveden dominoivin tuoksu kertoo käyttäjästään.

1. Sitruksiset tuoksut

Olet täsmällinen ja organisointikykyinen huolehtija. Olet luonnollinen johtaja, joka nousee ajoissa aamulla valloittaakseen maailman joka päivä.

2. Kukkaiset tuoksut

Olet romanttinen ihminen, joka tarvitsee elämäänsä hieman ruusuja. Olet klassisen tyylikäs aina siitä huolimatta mihin olet menossa.

3. Hedelmäiset tuoksut

Olet hauskaa seuraa, minkä vuoksi ihmiset hakeutuvatkin luoksesi halutessaan irrotella ja juhlia. Keksit aina hauskaa tekemistä ja piristät päivääsi pienellä flirtillä.

4. Suklaiset ja mausteiset tuoksut

Olet seksikäs ja itsevarma, minkä vuoksi muut naiset luultavasi vihaisivat sinua elleivät he niin kovasti haluaisi olla ystäviäsi.

5. Puiset tuoksut

Olet trendikäs ja omaperäinen. Kasvatat luultavasti omaa pientä puutarhaasi parvekkeellasi ja rakastat huonekasveja. Olet edelläkävijä ja aina muotivirtausten aallon harjalla, ja Instagram-kuvasikin ovat aina todella upeita ja taiteellisia.