Tytön kuvassa hauska yksityiskohta: ”Miksi kukaan ei kertonut peniksestä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi taannoin kuva, jossa tanssiaismekossa poseerannut tyttö jäi kuvassa huomiotta kun ihmisten katse kiinnittyikin siihen, että taustalla näkyvä huone oli törkyinen. Nyt Alexis-niminen tyttö oli ottanut kauniin kuvan itsestään vuosikirjaa varten ja myöhemmin huomannut, että taustalla näkyy iso penis.

Alexis oli halunnut kuvaansa mielenkiintoisen ja omaperäisen taustan, minkä vuoksi hän oli päätynyt poseeraamaan graffitiseinän edessä. Nainen ei kuitenkaan ollut kiinnittänyt huomiota siihen millaisia kuvia seinään oli maalattu. Lopulta hän huomasi, että hän oli poseerannut suuri vihreä penis suoraan päänsä yläpuolella.

Ilmeisesti taustaksi valikoitunut graffitiseinä ei ollutkaan niin omaperäinen idea kuin Alexis oli ajatellut, koska muutamalla muullakin oli käynyt samanlainen vahinko. Erään tytön kuvassa peniksen kuva oli suoraan naisen jalkojen välissä, ja toinen tyttö oli päätynyt vahingossa poseeraamaan seinää vasten niin, että hän piti toisella kädellään maalatusta peniksestä kiinni.