Britney Spearsin bilemekosta näkyi läpi – povi nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin elämässä on riittänyt käänteitä, romantiikkaa, kyyneleitä ja glamouria. Siksi ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että amerikkalainen Lifetime-kanava on työstänyt elokuvaa tähden elämästä. Perheenäiti itse on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, mutta eilen hän käväisi juhlimassa.

Spears osallistui Clive Davisin järjestämille Grammy-gaalan etkoille The Beverly Hiltonissa, jonka punaiselle matolle takavuosien supertähti asteli osin läpinäkyvässä bilemekossaan.

Lifetime-kanavan Britney Ever After -elämäkerta saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa 18. helmikuuta. Lifetime-kanavan elokuva ei ole tähden itsensä hyväksymä. Kanavalla on aikaisemmin nähty elämänkertaelokuvia muun muassa Anna Nicole Smithistä, Whitney Houstonista ja Elizabeth Taylorista.

Splash
Splash
Splash