Tyly näky punaisella matolla – Demi Lovato häpeää hymyään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Demi Lovato on kokenut 24-vuoden elämänsä aikana monenlaista, ja osa on ollut merkittäviä vastoinkäymisiä. Äskettäin hänen elämäänsä tuli kuitenkin positiivista valoa, kun hän ryhtyi seurustelemaan 32-vuotiaan UFC-ottelija Luke Rockholdin kanssa.

Eilen Demi Lovato osallistui kuitenkin Roc Nationin Grammy-etkoille valkoisessa asussa. Hänen kuvansa herättivät heti ihmetystä, sillä tavallisesta poiketen Demi poseerasi hyvin vakavana koko kuvaussession ajan. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa ihmetellään syytä ”myrtsittelyyn”. Joidenkin mielestä kyseessä on hänen uusi tyylinsä ja toiset taas epäilivät Demin häpeilevän hymyään tai hampaitaan.

Demi Lovato järkytti taannoin faninsa ilmoittamalla, että hän tulee jättämään musiikkiuransa joksikin aikaa tauolle. Nainen haluaisi mielummin keskittyä muihin asioihin ja tehdä esimerkiksi työtä hyväntekeväisyyden parissa. Aika näyttää miten Lovato tulee julkisuuttaan hyödyntämään.

Splash
Splash
Splash