Karu ilmoitus Huuto.netissä: ”Myyn koko elämäni kylmässä Suomessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta on viime vuosina muuttanut pois kymmeniätuhansia yrityksiä ja yrittäjiä. Asuminen Sääntö-Suomessa ei enää houkuttele kaikkia, kun toisena vaihtoehtona on asua jossain toisessa maassa. Nyt Huuto.netissä on julkaistu ilmoitus, jossa mies kertoo myyvänsä koko elämänsä ja muuttavansa Espanjaan.

– Tämä ei ole vitsi. Myyn siis koko elämäni kylmässä Suomessa. Tähän kauppaan ei kuulu mitään särkyneitä unelmia. Mukaani otan vain sukellusvarusteeni, passini, ja pari autoani pistän sukulaisten talliin. Mulle riitti, kiitti Sipilä ja kumppanit. On muuten kylmä ja luntakin pirusti, ilmoituksessa todetaan.

230.000 eurolla myynnissä on vuonna 2008 valmistunut ja 2013 remontoitu hirsitalo Ylöjärven Kurussa 5500 neliömetrin tontilla, kaksi autotallia, avoauto, matkailuauto, keräilyauto, mönkijä, lomaosake Ikaalisten kylpylässä ja kaikki ilmoittajan irtaimisto sekä 12 vuotta sitten perustettu verkkokauppayritys.

– Laadukas elämä sopurahalla. Ilman rasitteita. Ja on udeltu ja spekuloitu onko emäntä lähteny lapsien kanssa. Vastaus on, että ei ole. Ne mä otan kans mukaani ;) ovat kuulemma kyllästyneet hekin talviin ja autoveroihin. Sitäpaitsi Espanjassakin pääsee lasketteleen.