Tosimiehen ruusukimppu – terälehdet tehty kuivalihasta

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kukkakimput ovat ihana tapa ilahduttaa ystävää tai puolisoa. Varsinkin ruusuilla on yleensä erityisen lämmin vaikutus niiden saajaan. Nyt ystävänpäivän lähestyessä onkin hyvä hetki ideoida uusia tapoja, joilla pystyisi yllättämään miespuolisen henkilön.

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin ohje, jonka avulla tyttöystävä näytti miten hän oli loihtinut syötävän kukkakimpun poikaystävälleen pekoneista. Nyt samaa ideaa on käytetty jälleen, mutta tällä kerralla kukkaset onkin loihdittu kuivalihasta.

Amerikassa erittäin suosittu suolainen kuivaliha on toiminut ruusujen terälehtien raaka-aineena. Punaisesta lihasta käärityt ruusut ja muut kukat ovat näyttävän näköisiä kun ne hohkavat tummanpunaisina lasituopin sisälle aseteltuna. Say It With Beef -niminen yritys myy valmiiksi taiteiltuja lihakimppuja verkkosivuillaan, joten asiakas säästyy melkoiselta vaivalta.

?? #SayItWithBeef

A photo posted by Sishi Unterberg Choi (@bunnysishi) on

Beef Jerky flowers? I think these were made for me. ??

A photo posted by caitie walsh (@little_beaker) on