Tom Jones ja Priscilla Presley yhdessä – superjulkkisten liitto tulossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Tom Jonesin pitkäaikainen elämänkumppani Linda Woodward menehtyi viime vuonna syöpään. Pari oli naimisissa 59 vuotta. Nyt ikivihreitä hittejä esittänyt ”Walesin tiikeri” on iskenyt silmänsä Elvis Presleyn leskeen.

The Sun uutisoi 76-vuotiaan Tom Jonesin ja 71-vuotiaan Priscilla Presleyn tapailevan toisiaan romanttisessa mielessä. Priscilla on ollut veteraanilaulajan tukena vaikeina aikoina vaimon menehdyttyä. Kaksikon lähipiiristä kerrotaan, että vaikka parin välillä säkenöi, ottavat he rauhallisesti suhteessaan.

Priscilla ja Tom ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Tom Jones on usein maininnut olleensa legendaarisen Elviksen hyvä ystävä. Kaksikko illallisti äskettäin West Hollywoodin maineikkaassa Craig’s -ravintolassa.

Splash
Splash
Splash