Gigi Hadid on saavuttanut tavoitteensa – 20 kertaa Voguen kannessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Gigi Hadid on saavuttanut jo 21-vuotiaaksi naiseksi todella paljon. Hadidin pitkäaikainen haave on ollut joskus päästä Vogue-lehden kanteen. Nyt nainen on ollut Voguen kannessa jo 20 kertaa, mikä on todella uskomaton määrä nuorelle mallille.

Gigi Hadid oli juuri ensimmäistä kertaa Ellen DeGeneresin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan. Hadid kertoi Ellenille miten hän ja hänen nykyinen rakkaansa Zayn Malik tapasivat yhteisen ystävän syntymäpäiväjuhlilla, jossa Hadid oli heti iskenyt silmänsä suloiseen poppariin.

Malli kertoi olleensa pettynyt, että Zayn Malik ei tullut katsomaan hänen ensimmäistä Victoria’s Secret -muotinäytöstä, mutta Malik oli kuitenkin pian näytöksen jälkeen pyytänyt Hadidia treffeille.

Pariskunta oli naisen mukaan ensin yrittänyt pelailla ja esittää hyvin rauhallista toisilleen, mutta jo kymmenen minuutin jälkeen Hadidin oli ollut pakko sanoa Malikille, että hän on todella söpö. Nyt Malik ja Hadid ovat olleet yhdessä puolitoista vuotta.