Näin mies päättää onko naisesta tyttöystäväksi – jo yksi yö riittää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkku lähtee etsimään rakkautta yöelämästä, mikä on tuoreen kyselyn mukaan varmin tapa tavata tuleva kumppani. Laajan kyselyn mukaan amerikkalaiset sinkut kertoivat, että flirttailu tuottaa parhaiten tulosta baareissa ja yökerhoissa.

5.500 ihmisellä tehdyn kyselyn mukaan 64 prosenttia kertoi flirttailun tuottaneen tulosta baarissa. 43 prosenttia kertoi flirttailevansa eniten itsepalvelupesuloissa ja 42 prosenttia sinkuista myönsi vinkkaavan silmää eniten kuntosalilla hyvännäköisille treenaajille.

47 prosenttia miehistä kertoi lähettäneensä naiselle valokuvan omasta peniksestään, mutta kyselyssä ei paljastettu tuottiko sukupuolielimen kuvan lähettäminen miehen mielestä halutun reaktion naisessa. 53 prosenttia naisista kertoi vastaanottaneensa peniskuvan, ja heistä 49 prosenttia kertoi, että ei ollut pyytänyt kuvaa.

Kyselyssä sinkut vastasivat myös siihen ovatko yhden illan jutut johtaneet pidemmälle. Nuoret aikuiset menivät 48 prosenttia todennäköisemmin jo ensimmäisillä treffeillä sänkyyn nähdäkseen onko suhteella tulevaisuutta. Miehet kertoivat päättävänsä kolme kertaa naisia todennäköisemmin seksin avulla onko naisesta tyttöystäväksi vai ei.