Pakko kokeilla! Pekoniporkkanat valmistuvat nopeasti ja helposti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pekoni on lihansyöjien lempiruokaa. Sian maittavat kylkisiivut sopivat naposteltaviksi sellaisenaan tai muihin ruokiin makua antamaan. Nyt herkuttelupöydässä tarjoillaan pekoniin käärittyjä porkkanoita.

PureWow-sivusto esittelee Youtubessa yksinkertaisen ohjeen pekoniporkkanoiden valmistamiseen. Laita uuni lämpeämään 200 celsius-asteeseen. Pese ja kuori porkkanat. Kieritä pekonisiivut huolellisesti porkkanoiden ympärille.

Yhteen keskikokoiseen porkkanaan menee noin kaksi pekonia. Asettele pekoniporkkanat uuninpellille tai ritilälle ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Sivele herkkujen päälle vaahterasiirappia ja paista toinen 15 minuuttia.