Weekend Festival paljasti tähtikaartiaan: ”Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuussa järjestettävä Weekend Festival on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Helsingin Kyläsaaressa 4. – 5. elokuuta järjestettävän festivaalin päälavalle nousevat popmusiikin tämän hetken suurimmista tähdistä Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit ja Rae Sremmurd.

Kansainvälinen DJ-Mag on valinnut Armin van Buurenin jo viidesti maailman parhaaksi DJ:ksi. Kanadalainen DJ-huippu Deadmau5 on puolestaan yksi tämän hetken menestyksekkäimmistä ja parhaiten ansaitsevista elektronisen musiikin tuottajista maailmassa. Brittiläinen Clean Bandit on noussut nopeasti suureen suosioon kaikkialla ja on voittanut Best Dance Recording -kategorian Grammy-palkinnon.

Yhdysvaltalainen hiphop-duo Rae Sremmurd julkaisi debyyttialbuminsa vasta kaksi vuotta sitten mutta on jo ehtinyt käydä US Billboard Hot 100 -listan ykkösenä. Weekend Festivalin muita nyt julkistettavia artisteja ovat Alan Walker, Brennan Heart, Don Diablo, Kungs, Sub Focus, Tchami ja Jauz.