Hervoton ystävänpäivän pila leviää: ”Pidätkö Pariisista ja Barcelonasta?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ystävänpäivänä miljoonat ihmiset ympäri maailmaa yllättävän kumppaninsa mitä romanttisemmilla tavoilla. Sellaisiin voi lukeutua esimerkiksi ulkomaanmatka johonkin romanttiseksi koettuun matkakohteeseen. Kuten esimerkiksi Pariisiin tai Barcelonaan. Tai sitten ei.

Verkossa leviää parhaillaan tekstiviesti – englanniksi ja espanjaksi – jossa poikaystävä tiedustelee tyttöystävältä ensin pitääkö tämä Pariisista ja saatuaan innostuneen myöntävän vastauksen kysyy myös pitääkö tyttöystävä Barcelonasta. Tässä vaiheessa tyttöystävän vastaus sisälsi jo useita huutomerkkejä.

Vitsin varsinainen idea selvisi kuitenkin vasta tämän jälkeen, kun poikaystävä totesi tyytyväisenä, että ystävänpäivänä katsotaan Paris Saint-Germainin ja FC Barcelonan välistä urheiluottelua, joka nähdään tänään myös tosielämässä. Staran selvitysten mukaan sen sijaan sama tekstiviesti leviää eri maissa parhaillaan ainakin kahdella eri kielellä, joten kyseessä on tuskin aito keskustelu.