Humalaiset McDonald’sin autokaistalle mönkijän vetämällä sohvalla – pakenivat poliisia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadassa sijaitsevan McDonald’s-ravintolan työntekijät saivat hieraista silmiään, kun autokaistalle ilmaantui epätyypillinen kulkuneuvo. Humalaiset miehet olivat saapuneet noutamaan öistä purtavaa ystävänsä mönkijän vetämän sohvan päällä.

Tilanne tapahtui New Brunsiwickissa torstain ja perjantain välisenä aamuyönä paikallista aikaa. Erikoinen näky kiinnitti myös virkavallan huomion. Kun poliisi väläytti valojaan, lähti mönkijä ajamaan nopeasti pois paikalta sohva yhä perässään.

Seurasi takaa-ajo, jossa mönkijä ja sohva pakenivat poliisia parkkipaikalla, valtatiellä ja lopulta jäätyneen Miramichi-joen päällä. Poliisi paikansi ja pidätti sohvalla matkustaneet miehet myöhemmin.

Kanadalaisen Global News -uutissivuston mukaan toistaiseksi on epäselvää, mistä pidätettyjä miehiä tullaan syyttämään. Poliisin mukaan sohvan vetäminen pikaruokalan autokaistan läpi on rikos, vaikka matkustajilla oli tässä tapauksessa päässään kypärät.