Isä ja poikavauva jäivät kaksin – näin siinä sitten kävi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa leviävän monia hauskoja esimerkkejä siitä mitä tapahtuu kun isät jäävät ilman äitiä kotiin lasten kanssa. Isät voivat olla välillä hieman anteliaampia ja suvaitsevaisempia lapsia ja heidän leikkejään kohtaan, minkä vuoksi lopputuloksena on syntynyt usein sotkua tai kodin irtaimiston vahingoittumista.

Nyt hupaisalla videolla nähdään millaista tekemistä Adam Ballard -niminen perheenisä keksi oman vauvansa kanssa. Adam oli jäänyt kotiin kahdestaan Miles-nimisen poikavauvansa kanssa, jolloin hän oli päättänyt viihdyttää sekä itseään että vauvaa pienen tanssin muodossa.

Videolla nähdään miten Adam tanssittaa pikkuista Miles-poikaansa pöydän päällä. Isä on valinnut taustamusiikiksi Michael Jacksonin Thriller-hitin, jonka tahtiin vauvan kädet ja jalat vispaavat vimmatusti isän liikutellessa niitä. Tämä video on ollut varmasti äidillekin hauska muisto ja mielenkiintoinen tieto siitä mitä kotona hänen poissa ollessaan tapahtuu.