Nainen löysi kuvansa netistä – kasvot oli vaihdettu toisiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Internetin kultakaudella nettihuijarit saattavat käyttää kauniiden ihmisten valokuvia hyväkseen. On yleistä, että feikkiprofiileissa käytetään vääriä kuvia kuvitteellisen henkilöllisyyden luomiseksi. Tai yhtä kuvan osaa.

Jessica Hunt -niminen nainen järkyttyi löytäessään netistä tutun kuvan. Valokuvassa oli hänen vartalonsa ja taustalla näkyi hänen asuntonsa. Kuvaa oli kuitenkin muokattu siten, että kasvot oli muutettu erinäköiseksi. Kuva löytyi Instagramista, mutta nainen epäilee sitä käytettäneen myös Tinderissä.

– Herranen aika! Tuo on minun vartaloni ja asuntoni, mutta kenen kasvot ovat kuvassa!?!? Catfish-peli on muuttumassa typeräksi, Jessica kirjoitti.

@verityanneclothing have done it again!? I absolutely loved this dress last night ❤️✨

A photo posted by Jessica Hunt (@jesshunt2) on