Naisen nenä kasvoi valtavaksi ja pilasi elämän – sitten tuli pelastava puhelu

Ohhoh! Terveys · Stara.fi

Tavallisesta poikkeavat piirteet vartalossa ja varsinkin kasvoissa voivat aiheuttaa merkittäviä ongelmia elämään, kun ihmisten katseet nauliutuvat erikoispiirteeseen. Perheenäiti Pamela joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen, kun hänen nenänsä alkoi yllättäen kasvaa hallitsemattomasti.

The Doctors

The Doctors -ohjelmassa mukana ollut Pamela alkoi kärsiä toisen lapsensa synnytyksen jälkeen ruusufinnistä, joka on kasvojen alueelle ilmestyvä ihottuma. Hänen nenänsä alkoi kasvaa nopeasti. Lopulta nenä oli niin suurikokoinen, että sen vuoksi perheenäiti ei enää uskaltautunut lainkaan julkisille paikoille ja oli käytännössä kotinsa vankina. Sitten hän sai kutsun realityohjelmaan.

Realityohjelmassa käsitellään erikoisia terveydellisiä ongelmia, ja sen kautta Pamela sai lopulta avun. Hänen kasvoihinsa tehtiin kauneusleikkaus, jonka myötä hän sai palautetuksi normaalin nenänsä. Leikkauksen lisäksi siihen tarvittiin myös kolmen kuukauden hoitojakso. Nykyisin nainen uskaltaa jälleen nauttia ihmisten ilmoilla liikkumisesta ja hänen itsetuntonsa on jälleen normaali.