Tältä näyttää uudistunut Playboy: ”Alastomuus on normaali”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen maailmankuulun miestenlehti Playboyn päätöksestä palauttaa naisten alastonkuvat lehtensä sivuille vain vajaa vuosi sen jälkeen, kun Hugh Hefner päätti luopua niistä. Päätöksen vanhaan tyyliin palaamisesta teki hänen poikansa Cooper Hefner.

– Haluan myöntää, että alastomuuden esittäminen lehdessämme oli syytä päivittää, mutta siitä luopuminen kokonaan oli virhe. Alastomuus ei ollut koskaan ongelma, koska alastomuus ei ole ongelma. Tänään me otamme identiteettimme takaisin ja keksimme itsemme uudelleen, Cooper Hefner kirjoitti muutoksesta.

Playboy 03-04/2017

Lehden luovana johtajana lokakuusta saakka toiminut Cooper Hefner nimitti alastomuudesta luopumista virheeksi, jonka hän on nyt korjannut. Ensimmäinen uuden ajan Playboy on maalis-huhtikuun lehti, jossa poseeraa alastomana Miss March 2017 Elizabeth Elam, jonka kuvat on ikuistanut Gavin Bond. Hänen alastonkuvissaan ei näy intiimejä ruumiinosia.